logo KG Alarm Systems zobv 01

Camerabewaking

Camerabewaking

Weet steeds wat er op uw terrein gebeurt

Camera’s binnens- en buitenshuis

Of u nu aanwezig bent of niet, camerabewaking kan uitermate handig zijn om te controleren wat er in en rondom uw pand gebeurt.

Vooraf zitten we met u samen om te bepalen hoeveel camera’s u wil en waar we die precies moeten plaatsen. Zowel binnens- als buitenshuis kunnen we immers camerabewaking (oftewel CCTV) aansluiten.

Camerabewaking
camerabewaking op smartphone
Logo dahua

Bekijk uw camerabeelden eender waar ter wereld

Samenwerking met Dahua

Onze camera’s zijn stuk voor stuk afkomstig van de Chinese fabrikant Dahua, een van de internationale marktleiders qua camerabewaking. U bent dus sowieso zeker van een hoogwaardige kwaliteit. Bij meerdere camera’s worden er beelden opgenomen via een Network Video Recorder (NVR), terwijl dat bij een op zichzelf staand systeem via een SD-kaart gebeurt. 

Alle opgenomen camerabeelden kan u met behulp van een netwerkverbinding raadplegen. Het enige wat u hoeft te doen, is uw computer met het netwerk te verbinden. Als u dat wenst, kan ons team ervoor zorgen dat u de beelden eender waar ter wereld kan bekijken via een persoonlijke site. Contacteer ons gerust voor meer informatie.

Camerabewaking laten aansluiten?

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!