logo KG Alarm Systems zobv 01

Alarmsystemen

Alarmsystemen

24/7 beveiligd

Bekabelde & draadloze alarmsystemen

Met een alarmsysteem geïnstalleerd door KG Alarm Systems kan u uw woning of bedrijf 24 uur per dag tegen diefstal beveiligen. Ons team heeft ervaring met uiteenlopende antidiefstalsystemen van het topmerk RISCO. Hieronder lijsten we de mogelijkheden voor u op:

Onze bekabelde alarmen zijn erg betrouwbaar en verhogen het gevoel van privacy in uw pand. Ze bieden tal van communicatieopties en zijn makkelijk te hanteren. Let er wel op dat kap- en breekwerken vereist zijn om zulke systemen te installeren.

Net als onze bekabelde alarmen omvatten onze draadloze versies heel wat communicatieopties. We kunnen de systemen eenvoudig plaatsen, zonder grote werken te hoeven uitvoeren. Het resultaat? Dé ultieme draadloze beveiliging.

Riscocloud is een uitbreiding op een bestaand alarmsysteem dat – zoals de naam doet vermoeden – in verbinding staat met de cloud. Via de Riscoapp kan u het systeem in- of uitschakelen en de status ervan monitoren. In het geval van een inbraak ontvangt u instant een melding.

Kiest u voor de meldkameroptie? Dan behandelt onze partner Security Monitoring Centre (SMC) alle meldingen van uw alarmsysteem. Ze schieten in actie als er defecten optreden of contacteren u en/of de hulpdiensten mocht er ingebroken worden. 

Een extra troef als u met ons in zee gaat, is dat we bestaande alarmsystemen van het merk Aritech kunnen overnemen. We kunnen uw alarm zelfs met camera’s of branddetectie combineren. U hoeft ons slechts een seintje te geven en wij zitten met u rond de tafel om uw situatie en wensen in kaart te brengen.

Interesse in een sluitend alarmsysteem?

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!